menu

Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Diferencia Phytopower Cosmetics

Wil je graag je gezicht verwennen met een natuurlijke verjongingskuur? Dan heb ik goed nieuws voor je! Sinds kort bied ik naast Cosmetische Acupunctuur het Diferencia Phytopower Cosmetics concept aan in mijn praktijk.

Verzorgingsproducten van pure biologische ingrediënten (absoluut vrij van chemische en synthetische toevoegingen) activeren de natuurlijke huidfuncties. Zo creëer je een zuivere en stralende huid.

Elke huid is uniek. Om te ontdekken welke producten jouw huidbeeld het meest optimaal in balans brengen en houden, word je getest met behulp van de kinesiologische spiertest. Uit deze test volgt een persoonlijk verzorgingsplan voor thuisgebruik en/of ingepast in een Cosmetische Acupunctuur serie. Bij dit laatste vormen vooral de specifieke anti-aging producten een effectieve aanvulling.

Ik laat je ervaren hoe je je huid kunt reinigen, voeden en beschermen met crèmes, peelings, hoogwaardige oliën van Diferencia Phytopower Cosmetics. Je mag even heerlijk ontspannen: een weldaad voor lichaam en geest.

Behandelingen

Cosmetische Acupunctuur
Een kuur bestaat uit gemiddeld 10 behandelingen van ongeveer anderhalf tot twee uur. Een deel van de behandeling bestaat uit een gezondheid balancerend consult en komt voor vergoeding in aanmerking. Zie ook het tabblad Cosmetische acupunctuur.

Kosten:
Behandeling van 100-120 minuten  € 125,- (incl € 15 materiaalkosten en incl 21 % btw)

Diferencia Phytopower Cosmetics Huidverbetering
Testen van Phytopower verzorgingsproducten, inclusief advies over het gebruik van de producten en korte behandeling. Uittesten ondersteuning met supplementen en/of acupunctuur mogelijk.

Kosten: € 60,- * (60 minuten), (niet vergoed)

*Bij aanschaf van 3 of meer Phytopower producten, is het testgedeelte gratis en wordt er € 15 op bovenstaand bedrag in mindering gebracht

Over Diferencia Phytopower Cosmetics

Diferencia Phytopower Cosmetics werd ontwikkeld door Praktijk Diferencia uit Limburg en omvat een breed scala aan 100 % natuurlijke verzorgingsproducten.

De kracht van de Diferencia Phytopower Cosmetics producten bestaat uit de juiste selectie en combinatie van hoogwaardige biologische oliën met essentiële vetzuren per productlijn. Door de huideigen ingrediënten worden de natuurlijke huidfuncties aangesproken.

Alle producten zijn gecertificeerd door het strenge ICADA keurmerk. Alleen bedrijven met een natuurgerichte bedrijfsfilosofie worden toegelaten.
Diferencia Phytopower Cosmetics