Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Diferencia Phytopower Cosmetics

Wil je graag je gezicht verwennen met een natuurlijke verjongingskuur? Dan heb ik goed nieuws voor je! Sinds kort bied ik naast Cosmetische Acupunctuur het Diferencia Phytopower Cosmetics concept aan in mijn praktijk.

Verzorgingsproducten van pure biologische ingrediënten (absoluut vrij van chemische en synthetische toevoegingen) activeren de natuurlijke huidfuncties. Zo creëer je een zuivere en stralende huid.

Elke huid is uniek. Om te ontdekken welke producten jouw huidbeeld het meest optimaal in balans brengen en houden, word je getest met behulp van de kinesiologische spiertest. Uit deze test volgt een persoonlijk verzorgingsplan voor thuisgebruik en/of ingepast in een Cosmetische Acupunctuur serie. Bij dit laatste vormen vooral de specifieke anti-aging producten een effectieve aanvulling.

Ik laat je ervaren hoe je je huid kunt reinigen, voeden en beschermen met crèmes, peelings, hoogwaardige oliën van Diferencia Phytopower Cosmetics. Je mag even heerlijk ontspannen: een weldaad voor lichaam en geest.

Behandelingen

* Bij aanschaf van 3 of meer Phytopower producten, is het testen gratis en wordt er € 15,- op onderstaande bedragen in mindering gebracht.

Cosmetische Acupunctuur
Een kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen van elk een uur en drie kwartier. Een behandeling bedraagt € 100,-, waarvan een deel voor vergoeding in aanmerking komt. Zie ook het kopje Cosmetische acupunctuur.

Kosten:
Intake plus behandeling € 120,-
Vervolg behandeling € 100,-

Phytopower Basic
Testen van Phytopower verzorgingsproducten, inclusief advies over het gebruik van de producten en korte behandeling.

Kosten: € 30,- * (45 minuten), (niet vergoed)

Phytopower Deluxe
Testen van Phytopower verzorgingsproducten, inclusief advies over het gebruik van de producten en behandeling bestaande uit een masker, peeling en ontspannende massage.

Kosten: € 50,- * (70 minuten), (niet vergoed)

Meer weten of afspraak maken?


E-mail
acupunctuur.zijlstra@gmail.com

Bel, SMS of App
06 – 27 13 66 03

Over Diferencia Phytopower Cosmetics

Diferencia Phytopower Cosmetics werd ontwikkeld door Praktijk Diferencia uit Limburg en omvat een breed scala aan 100 % natuurlijke verzorgingsproducten.

De kracht van de Diferencia phytopower cosmetics producten bestaat uit de juiste selectie en combinatie van hoogwaardige biologische oliën met essentiële vetzuren per productlijn. Door de huideigen ingrediënten worden de natuurlijke huidfuncties aangesproken.

Alle producten zijn gecertificeerd door het strenge ICADA keurmerk. Alleen bedrijven met een natuurgerichte bedrijfsfilosofie worden toegelaten.
Diferencia Phytopower Cosmetics