menu

Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Chinese Gezichtsmassage

Ontspannen met massage, guasha en cupping

Hoe werkt het?

Door acupunctuurpunten op het lichaam te combineren met chinese gezichtsmassage, kan je optimaal fysiek ontspannen. Naaldjes zijn niet pijnlijk en desgewenst werken we met magneten die op de punten worden geplakt.

Nek, schouders en gezicht worden gemasseerd met een 100% natuurlijke, biologische olie naar keuze. Drukpunten worden gekozen al naar gelang wat jouw gezicht nodig heeft. Daarnaast kan je kiezen voor  Guasha* en Cupping*. Inmiddels zijn deze twee oude oosterse technieken een ware beauty hype.

    ... Na afloop voel je je niet alleen meer ontspannen, je ziet er ook vitaal en stralend uit ...

Voor wie?

Als je lange tijd erg moe of gestresst bent (geweest) kunnen meerdere behandelingen nodig zijn voordat het gewenste effect is bereikt. Het aantal sessies en/of de tijd ertussen is altijd in overleg.

Wanneer je milde klachten hebt, kan dat worden meegenomen in de behandeling. Kies dan voor de Balans of Balans Plus behandeling.
Voor klachten die meer aandacht vragen, kies eerst een gewone acupunctuur en/of kinesiologie sessie.

Kosten?

Basis behandeling                € 65,00       60 minuten
Balans behandeling              € 80,00       75 minuten
Balans behandeling Plus      € 95,00       90 minuten


* Wat is Guasha?

Guasha is het schrapen van de huid met een platte steen van Jade. Hiermee verwijder je opgeslagen afvalstoffen uit huid en bindweefsel, zodat bloed en energie beter doorstromen. Ook wordt de celvernieuwing gestimuleerd waardoor het een verjongend effect heeft. Deze techniek is meer dan 2000 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Zuid-Oost Azië.


* Wat is Cupping?

Deze techniek is van oudsher onderdeel van de chinese geneeswijze. Door met de cup de huid vacuum te trekken, komt deze samen met bind- en spierweefsel een stukje omhoog. Hierdoor kunnen bloed, vloeistoffen en energie beter doorstromen. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd.
Chinese Gezichtsmassage