menu

Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Nine Star Ki

Vanuit rust en overzicht weer vooruit met de hulp van Nine Star KiWat is Nine Star Ki?
NSK is een oosterse vorm van astrologie en numerologie, gebaseerd op de Chinese Vijf Elementen.
De elementen zijn Hout, Vuur , Aarde, Metaal en Water. Als patronen van energie gaan deze, net als de seizoenen, in elkaar over als een doorgaand cyclisch proces van verandering. Het bijzondere van werken met de 5 elementen is dat ze tot de verbeelding spreken. Ze zijn direct herkenbaar in het dagelijks leven, als een oer-weten in jezelf.

Hout energie bijvoorbeeld beweegt naar buiten en omhoog, net als de bomen en de planten. Het is verbonden de lente en de kleur groen. Het gaat over manifesteren. De bijbehorende emotie is vriendelijkheid versus boosheid. Hout gaat over visie en plannen maken en opruimen van wat die plannen in de weg staat. Soms is het nodig om de gezonde kant van boosheid in te zetten door te zeggen tegen jezelf “en nu heb ik er genoeg van, dit wil ik anders doen”. In plaats van iets op je lever te hebben, komt vastzittende energie in beweging en kun je met vriendelijkheid verder met je plannen. De Lever en de Galblaas horen bij Hout.

Wat kan ik ermee?
Ten eerste kan je plezier beleven aan een Nine Star Ki consult. Het is een feest van herkenning. Daarmee ook erkenning van jezelf. Mag je zijn zoals je bent? Inzicht in jezelf geeft rust en zelfvertrouwen.

Maar er is meer: de elementen en hun cijfers geven ook concrete aanwijzingen. Door inzicht in je “missende elementen” krijg je een diepgaand begrip voor jezelf. Op een speelse en cretieve manier kun je vervolgens deze elementen uitnodigen. Je dagelijkse handelingen verlopen vanzelf sprekender. Het moeten en forceren neemt af. Het geeft rust en richting.

De inzichten uit je NSK profiel kun je toepassen op alle gebieden van je leven: werk, relaties, gezin, zingeving etc.

Je kunt ook het profiel van je partner of kind laten maken. Inzicht in en begrip voor de ander levert energie op en een soepeler omgang met elkaar. Het geeft een gevoel van verbinding.

Een print van je profiel krijg je mee naar huis. Dit kun je als naslag werk gebruiken en ook meenemen voor een vervolg consult.

Hoe ziet een Nine Star Ki consult er uit?
Vooraf maak ik op basis van je geboortedatum je persoonlijke profiel. Als je een bepaald probleem of thema wilt belichten is het handig om dit van te voren aan te geven.

Tijdens het consult ga ik vertellen wat je hoofdelement is, welke andere 2 elementen bij je horen en welke juist ontbreken. We kijken vanuit welke kwaliteiten de energie in jouw profiel begint met bewegen. Ik gebruik beeldmateriaal om een concrete voorstelling te kunnen maken van een element. De sessie is interactief, je bepaalt zelf het verloop: door vragen te stellen en te vertellen wat in je opkomt. Dat laatste is het grote verschil met online je profiel laten uitrekenen door de computer. Door samen een specifiek probleem te belichten, kan in jou het onbewuste bewust worden. Dit brengt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Na of tijdens het gesprek kan je even gaan liggen. Dit kan prettig zijn, om de informatie te  verwerken en het lichaam te voelen.

Je kunt kiezen voor een uitgebreider consult. Daarbij werken we aan het fysiek en energetisch afstemmen van je lichaam op de informatie en je ingebrachte probleem of thema. Indien nodig worden (acupunctuur) punten gestimuleerd met behulp van goud-magneetjes.

Wat kost een NSK consult?

NSK consult Basis -  60 minuten                                     € 80
Bespreken en uitwerken van je persoonlijke profiel.
Tips en tricks om je flow te bevorderen

NSK consult Extra - 90 minuten                                       € 105
Bespreken en uitwerken van je persoonlijke profiel.
Tips en tricks om flow te bevorderen
Lichaam energetisch balanceren met magneet op acupunctuurpunten

Relatie NSK consult - 60 minuten                                    € 90
Bespreken en uitwerken van je persoonlijke profiel, plus die van degene met wie je de relatie wilt duiden.
Tips en tricks om flow en communicatie ondersteunen

NSK Kennismakingsconsult - 20 minuten                      € 35
In plaats van alle 3 bespreken we het eerste (belangrijkste) getal van je profiel. Je kunt zo laagdrempelig kennismaken en invoelen hoe  het voor je kan werken.

NB Een NSK consult is geen medische behandeling. De prijzen zijn inclusief voorwerk en inclusief 21 % btw.

Nine Star Ki