menu

Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Ontspannende Chinese Gezichtsmassage

Chinese Gezichtsmassage

Een stukje PURE ontspanning met een mix van Acupunctuur & Chinese Gezichtsmassage.

PUUR in de zin van letterlijk lichamelijke ontspanning met behulp van Acupunctuur...

PUUR door de verzorgende gezichtsmassage met technieken uit de Chinese Geneeswijzen en 100 % natuurlijke crèmes en olieën van Diferencia...

...Gecombineerd tot één behandeling.

Ontspannen, aandacht naar binnen keren en opladen zijn in deze tijd van grote en snelle veranderingen geen overbodige luxe.  Integendeel, deze dingen zijn essentieel om goed voor jezelf en je omgeving te kunnen zorgen.  Deze woorden ken je vast al lang, maar misschien vergeet je het om echt toe te passen?

Wat kan de Chinese Geneeswijze bijdragen een ontspanning?

Om te kunnen ontspannen is het nodig om te juiste balans terug te vinden in het meridiaan- en orgaansysteem. Qi en Bloed willen vrij kunnen stromen, zodat ook emoties kunnen komen en gaan, in plaats van te blijven hangen of onderdrukt te worden. Lukt dat niet, of niet optimaal, dan uit zich dat op fysiek nivo bijvoorbeeld in spierspanning, hoofdpijn, vermoeidheid.

Chronische stress kan een negatieve invloed hebbben op bijvoorbeeld de spijsvertering (Milt en Maag) of de weerstand (Long, Wei Qi). Uiteindelijk raakt  de reserve energie uitgeput (Nier Qi, Yin en Yang). Heb je klachten zoals burn-out, migraine of een depressief gevoel, dan kan het beter zijn om eerst voor een Kinesio-Acupunctuur behandeling te kiezen. Aarzel niet om te overleggen, via email of telefonisch.

Zorgenloos ontspannen en uitstraling tegelijk?

Een eenvoudige manier om te ontspannen, is met gezichtsmassage. Daar voeg ik in mijn behandeling graag nog een stukje luxe en welzijn aan toe. Ik werk namelijk met heerlijk geurende olieën en crèmes van Diferencia.
Wil je een anti-aging accent dan kun je kiezen voor de uitgebreidere variant, zie hieronder.


Yin Gezichtsmassage voor stress verminderen  en uitstraling

Het accent ligt op diepe ontspanning, massage van gezicht en nek en huidverbetering.

- Intake gesprek
- Acupunctuur
- Massage van gezicht, nek en décolleté
- met gebruik van op maat geteste geurige biologische oliën en crèmes   
- extra’s naar keuze en in overleg:  peeling, masker en dagcrème

€ 75,00 voor 65 minuten (basis)
€ 10 per 15 minuten (extra’s)

 

Yin Yang Gezichtsmassage voor stress verminderen en Anti-Aging

Het accent ligt op diepe ontspanning, massage van gezicht en nek met technieken voor gezichtsverjonging, huidverbetering en advies over crèmes en technieken voor thuisgebruik.
 

- Intake gesprek
- Acupunctuur
- naaldjes gezicht voor “probleemzone”
- massage van gezicht, nek en décolleté
- met gebruik van op maat geteste geurige biologische oliën en crèmes   
- Guasha* (Jade steen) en/of Cupping (Mini vacuümpompje)*
- extra’s naar keuze en in overleg:  peeling, masker en dagcrème

€ 100 voor 90 minuten (basis)
€ 10 per 15 minuten (extra’s)

Voor beide behandelinge geldt:
Een deel valt onder acupunctuur en komt daarmee in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzakeraar, mits je een aanvullend pakket hebt.
Prijzen zijn exclusief eventuele producten voor thuisgebruik. Bij aanschaf van meer dan drie Diferencia Phytopower producten € 15 korting op de behandeling.

Wil je graag een natuurlijke anti-aging traject volgen, dan raad ik aan om minimaal 4 behandelingen te doen met steeds 2 weken ertussen, en dan eens per maand voor een langere periode. Alles in overleg en op maat. 

* Wat is Guasha?
Guasha is het schrapen van de huid met een platte steen van Jade. Hiermee verwijder je opgeslagen afvalstoffen, zodat bloed en energie beter doorstromen. Deze techniek is meer dan 2000 jaar oud en komt oorspronkelijk uit Zuid-Oost Azië.


* Wat is Cupping?
Deze techniek is van oudsher onderdeel van de chinese geneeswijze. Vroeger waren cups van glas. Nu is daar de plastic cup bij gekomen. Door met de cup de huid vacuum te trekken, komt deze samen met bind- en spierweefsel een stukje omhoog. Hierdoor kunnen bloed, vloeistoffen en energie beter doorstromen. Afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd. Ontspannende Chinese Gezichtsmassage