menu

Rust en aandacht - Ruimte voor inzicht

Workshops en Lezingen

Lezing ‘Het Zelfgenezende Vermogen’ door Huub Verlinden


Heb je er genoeg van om steeds vast te lopen in hetzelfde probleem of dezelfde klacht?
Wil je leren hoe je zware of vastzittende energie, zoals pijn, een nare emotie of gevoel, los kan laten komen om plaats te maken voor lichte, vitale en leven-gevende  energie?
Ben je op zoek naar tools om bewust vorm te geven aan je leven?

Kom naar de lezing met demonstraties:

‘Het Zelfgenezende Vermogen’ door Huub Verlinden.
Grondlegger van de Systemische Zelfbalans.

Citaat Huub Verlinden: “Het herstellende vermogen dat de natuur in zich draagt is enorm groot. Net zo groot is ook het herstellende vermogen dat ieder mens dus ook jij in zich heeft. Als je een probleem of een klacht hebt die niet ophoudt, is de eerste vraag waarom je herstellende of zelfgenezende vermogen niet gewoon doet wat het moet doen. De vraag is dan, ‘waarom werkt het bij mij niet?’

Tijdens deze lezing met demonstraties kun je in je eigen lichaam en gevoel de verandering ervaren, wanneer je een negatieve ervaring, een fysieke klacht of een probleem in verbinding brengt met je helende energie.”

Een greep uit gevoelens die je na afloop kunt ervaren: gevoel van bruisende energie, lichtheid, vreugde, rust, ontspanning, contact met de aarde, helderheid, gevoel van moed en het leven zoals het nu voor je is kunnen omarmen etc.

Wendela: “Huub Verlinden is al meer dan 10 jaar een belangrijke inspiratiebron voor het werk in mijn praktijk. Hij schreef vele boeken waaronder “De Acupunctuuratlas van de Gevoelens”, waarvan inmiddels de 10e druk is verschenen. Meer boeken zie www.merlijnboekhandel.nl/verlinden of bol.com

Datum: Zaterdag 1 juli van 14.00-16.00
  Inloop vanaf 13.30 uur met koffie, thee en lekkers
 
Locatie: Grote zaal in het Agro BTC gebouw
  Agro Businesspark 22, Wageningen
 
Kosten: € 20,00 
 
Aanmelden:  Praktijk Wendela Zijlstra,
  Whatsapp of bel 0627136603 of
  e-mail acupunctuur.zijlstra@gmail.com
Workshops en Lezingen